Grecia, un colt de paradis

Kalimera omorfi ginaika (buna dimineata femeie frumoasa),

De cum am aterizat pe aeroportul internațional din Atena, El. Venizelos (un aeroport modern și foarte bine structurat), am simțit că voi avea parte de cel mai frumos concediu posibil.

O fi fost din cauza aerului ? A oamenilor ? A priveliștii superbe ? A căldurii ? Da, sigur toate și-au jucat rolul lor însă atunci când ai companie plăcută lângă tine totul devine mai frumos, mai interesant și unic.

Pot spune că m-am îndrăgostit la prima vedere de Atena, e orașul în care m-aș putea muta mâine. Atunci când iubești un grec nu prea poți să nu iubești și Grecia 🙂

Ce mi-a plăcut cel mai mult acolo?

În primul rând souvlaki-ul (preparat grecesc foarte popular)…. n-ai cum să ajungi în Grecia să nu mănânci souvlaki și salata greceasca. Din nouă zile cat am stat în Grecia n-a fost zi fără souvlaki si salata aia greceasca proaspătă. Măslinele de acolo sunt cele mai bune pe care le-am mâncat eu vreodată, sunt mari și sunt ținute într-un sos din ulei de măsline.

Mi-a plăcut foarte mult vizita la muzeul Acropolis ( un muzeu modern care iți taie respirația din moment ce ii pășești pragul), zona turistică cu multe opțiuni de shopping, centrul plin de taverne, veselie, oameni faini și amabili care îți oferă orice informație ai nevoie, dispuși mereu să te ajute.

41325031_488987808249095_3904981834571710464_n
Garda parlamentului Atenian

Insula Agistri este o insulă micuță, superba și ușor accesibila din Atena (1 ora și 45 de minute cu vaporul din portul atenian Pireu). O insulă cu multe taverne, cu apă foarte limpede și turcoaz(eu care nu intram niciodată cu părul în apă de această dată mi-am cumpărat și ochelari de apa pentru că acolo chiar aveai ce vedea sub apa).

Ce nu mi-a lipsit de pe șezlong ?

Păi nu mi-a lipsit Freddo cappuccino, berea Mythos care este absolut delicioasă, loțiune de plajă de la Forever cu protecție 30 care e mai eficientă decât cea din farmacie cu protecție 50 și lips-ul FOREVER SUN care este ușor mentolat și are un efect de mărire a buzelor.

Fiind o gurmandă din naștere, spre norocul meu am avut cu mine tabletele ALOE THERME, care m-au ajutat foarte mult la arderea grăsimilor deoarece au un conținut complex B2,B12, vitamina C, ceai verde, cafea verde, extract de zmeura și guarana și mi-au dat multă energie, zilnic parcurgeam aproximativ 7 km pe faleză în căutarea a noi localuri și taverne.

Recomand tuturor sa viziteze Atena, fie pentru concediu sau pur și simplu pentru un city break. Insula Agistri este destinația ideala pentru familiile cu copii sau pentru o vacanta în doi.

Una peste alta, cu ajutorul și în compania ghidului meu grec personal, am ajuns sa iubesc Grecia, acest colt de rai.

Aștept mesajul tau pentru orice informație suplimentara de care ai nevoie despre Atena și Agistri sau despre produsele de la FOREVER mai sus menționate.

Draga femeie frumoasa, călătorește mult, iubește și creează-ti amintiri alături de oameni faini ! 🙂

Weekend super,

Calliope

„Make it happen today and forever”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s