TU !

„Mulți oameni nu-și trăiesc visele pentru că-și trăiesc fricile.”

Cu câțiva ani în urma, speaker-ul motivațional american Les Brown a zis acest mare adevăr care cred ca reflecta povestea multora dintre noi, eu una ma regăseam perfect, din păcate.

Insa niciodată nu este prea târziu pentru a deschide aripile și a zbura departe, nici pentru mine și nici pentru tine, draga mea.

Anii copilăriei m-au dus în culmea succesului atunci când eram gimnastă de performanta.

Țin minte când mi-am încheiat cariera de sportivă am cochetat cu modelingul visând la o carieră de model, însă ulterior am devenit mamă și m-am dedicat în totalitate copiilor mei. A fost o perioadă solicitantă dar frumoasă.

Acum ma aflu într-o altă etapă frumoasă a vieții mele în care mă bucur de toate oportunitățile pe care viața mi le oferă, încercând sa-mi trăiesc visele depasind orice teama.

Una dintre oportunități mi-a oferit-o Forever. Cu toate că foloseam produsele din 2008 nu mă gândeam că aș putea dezvolta din aceste produse și o carieră de succes, un business profitabil si frumos până când am întâlnit-o pe Milentina, femeia care mi-a schimbat viziunea, care m-a făcut să văd oportunitatea Forever ca pe o sursă de sănătate si de venit suplimentar pentru mine și familia mea. Poate chiar mai important decât toate cele menționate precedent, a „trezit” în mine o foame de dezvoltare personală dandu-mi șansa să îmi pun ideile în practica. Mile, iți super mulțumesc !

28 august 2018, primul meu eveniment Forever în calitate de moderatoare și model. Da, știu, doua pasări dintr-o lovitura, doua dintre visele copilăriei mele au devenit realitate, în aceeași după-amiaza, acolo împreuna cu echipa mea de succes, cu Lavinia și Roxana.

Cuprinsa de emoții, resimțind aceleași sentimente puternice ca atunci când îmi executam exercițiile la concursurile de gimnastica, dar tot răul spre bine, mi-am îndeplinit unele vise din copilărie și asta ma face sa ma simt împlinită.

La al doilea eveniment marca Forever, într-un cadru mai restrâns cu femei de calitate, am fost invitata sa vorbesc despre cum am reușit eu sa câștig lupta cu acneea și ce produse am folosit, pot spune că emoțiile au fost atât de mari încât am simțit ca trebuie sa ma retrag, ca nu sunt în stare sa ma ridic de pe acel scaun și sa vorbesc în fata acelor persoane. Însa, am oameni lângă mine care ma susțin și cred în mine, câteodată chiar mai mult decât cred eu însumi. La insistentele lor și începând sa vorbesc din suflet despre beneficiile produselor, emoțiile m-au “părăsit” fiind înlocuite de sentimente de satisfacție și împlinire.

42217549_2206438512763041_9035503969689927680_n

Atunci când produsele sunt bune nu ai cum sa dai greș, la un moment dat ele se vor vinde singure. Știu, niciun om nu se aseamănă cu altul, suntem cu toții diferiți și asta ne face speciali și unici, dar cu toate acestea, cu toții avem cam aceleași nevoi și ne dorim lucruri similare; sa fim sănătoși, sa avem succes cu o situație financiara buna, sa fim respectați, ascultați, înțeleși și…frumoși.

In mare măsură depinde de noi, de fiecare în parte, de cat de mult ne dorim sa luptam pentru visele noastre.

TU ești distanta dintre vise și realitate, asa ca dream BIG, ladies !! 🙂

With love,

Calliope

„Make it happen today and forever”

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s