Profesia de Network marketing – nu e perfecta dar e mai buna!

După cum am mai scris și in alt articol,la vârsta de 7 ani mama m-a dat la gimnastică ritmică pentru a avea o ocupație și de-a nu pierde vremea pe strada. Mereu i-a fost teama sa nu intru in anturaje care ma pot influența negativ.

Când am avut perioada de momentumum in cariera mea de gimnastă am realizat ca îmi place foarte mult acel sentiment in care mi se striga numele, când îmi executam coregrafiile,dar și pe podium. Bineînțeles ca după ce mi-am încheiat cariera de gimnasta ceva s-a stins și sincer nu vedeam ce altceva mai pot face.

Încă de acum 3 ani mi-am proiectat in mintea mea ca trebuie sa existe ceva ca sa îmi permită sa îmi petrec timpul cu copiii mei,sa nu am un program fix,sa fie și on-line,sa pot călători,sa îmi iau și business-ul cu mine oriunde merg și nu in ultimul rând sa câștig și bani.

Hocus Pocus…. și visul mi-a devenit realitate!!!

Atunci când îți doresti ceva cu adevărat și nu sti încotro sa o iei gândurile pe care le-ai proiectat și reproiectat încep sa îți arate calea spre drumul dorit. Și așa am început sa îmi dezvolt o afacere in network marketing .

La început am fost sceptica de ideea de bișnițăreală ca ești doar un reprezentat obosit care încearcă să convingă persoanele din jur cu niște produse iar cei din jur sa o ia la fuga când mă văd.

Da,am fost și eu amatoare,am fost și eu pusă in situații neplacute dar cel mai important e ca am trecut peste și am continuat. Nu m-am oprit din ceea ce știam ca îmi va schimba viața atât mie cât și copiilor mei.

Ulterior am învațat de la cei mai buni in domeniu ca trebuie sa imbratisez temporar stima socială din partea oamenilor ignoranți.

Persoanele care încă trăiesc și funcționează in vechiul sistem te vor subaprecia. Nu vor înțelege. Vor crede ca ești nebun pentru ca te-ai implicat in netwok marketing. Ba mai mult cred ca ai intrat in vreo secta. Tu vezi viitorul înainte de a deveni evident pentru toți ceilalți. Tu ești cel deștept. Tu ești persoana care acționează pentru a trai o viața mai buna. Tu ai cunoscut acei oameni model care au câstiguri de la 5 la 6 cifre in sus pe luna și te-au convins ca aceasta industrie funcționează și ca e VIITORUL. Și ce trebuie sa faci,e sa te urci in trenul oportunității dacă cineva îți propune acest model de business. Chiar dacă nu sti cum sa procedezi vei învața,nu rata aceasta șansa pentru ca poate anul viitor îți vei fi dorit sa fi început încă de acum. Permiteți tie sa te lași învățat.

Teama de recrutare și abordare cu toții am avut-o sau o mai avem,însă ma gândeam și la acele persoane care lucrează in domeniul vânzărilor și au un target de atins,un program fix, și o presiune din partea șefilor sa își indeplineasca target-ul pana la sfârșitul lunii pentru a fi plătiți . Ma gândesc ca aici in Network marketing nu am aceasta presiune doar dacă eu imi impun un câștig cât mai mare fața de luna trecută. Aici nu am limita financiară,depinde de mine cât mă implic in business-ul meu. Și credeți-mă,compania ma plateste pentru fiecare acțiune in parte nu pe numărul de ore ca la un job obișnuit!

Înainte sa încep m-am documentat despre compania cu care urma sa colaborez,am văzut ca are 4 deceni pe piața,a trecut prin diferite crize financiare,se extinde la nivel global in 160 de tari un aspect foarte important,și a supraviețuit. Are o gama larga de produse 100% naturale pe care mi-e ușor sa le promovez și sa le distribui oamenilor pentru ca sunt cu efecte imediate, îmi pune la dispoziție un plan de marketing care se potrivește tuturor,fie ca ești femeie sau bărbat,fie ca ești tânăr sau mai in vârsta. Doar trebuie sa îți dezvolți abilitățile necesare pentru a creste o afacere mare și de succes și sunt extrem de învățabile de la cei mai buni oameni in industrie. Doar trebuie sa îți acorzi timp pentru a învața. Primești tips-uri gratuite unde într-un business clasic plătești bani sa le înveți.

Network marketingul ajuta oamenii sa se dezvolte personal, profesional și financiar. Nu ai șef, nici angajați doar o echipa minunata dispusa sa te învețe pentru a creste și la fel și tu la rândul tău sa înveți sa fi un lider pentru echipa ta.Aici îți poți dezvolta propriul business in diferite moduri. Fie te promovezi on-line, fie ești un influencer pentru cunoscuții tăi și ei la rândul lor vor decide sa te urmeze, deoarece mediul este unul de creștere,de socializare și apreciere din partea echipei.

Asa ca…eu am decis sa îmi trăiesc viața la un nivel înalt sa fiu înconjurată de oameni smart de la care pot învața cum sa fiu mai bună in domeniu,și bineînțeles sa adopt un stil de viața sănătos.

Astea au fost aspectele care m-au cucerit și mi-a dat din nou speranța de-a visa fără limite că pot ajunge acolo unde mi-am propus! 😊

Come with me in this amazing journey !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s