Raluca, your new version has been successfully updated !

2019 welcome, you have been awesome till now !
51229461_2265403217072685_5134642473338929152_n
Pot spune ca am început noul an în forță, având o dorință arzătoare sa scot la iveala cea mai bună versiune a mea de până acum.
Atât de mult îmi doream acum un an ca viața mea să se schimbe încât visele pe care le aveam în trecut încep sa prindă contur cu începutul noului an.
Iubesc sa călătoresc, atât în compania familiei, prietenilor dar și singură.
Când călătoresc în compania altor persoane de obicei mă pierd în detalii și discuții și nu-i de mirare că uităm să ne prezentăm la poarta de îmbarcare (dar parca îmi și place sa-mi aud numele rostit prin difuzoarele aeroportului ) dar parca toate aceste mici pățanii au și ele rolul lor în a face călătoria mai plăcută și mai palpitanta.
Si cum eu ador sa călătoresc, acest business mi se potrivește perfect deoarece îmi oferă posibilitatea aceasta. In domeniul Network Marketing-ului poți lucra de oriunde și poți pleca oriunde și când doresti fără a trebui sa dai socoteala șefului și fără sa iți afectezi businessul.
Prezenta la evenimente este foarte importanta deoarece te poți conecta cu energia oamenilor care au reușit în acest domeniu și poți împărtășii idei și viziuni cu adevărații profesioniști în materie de Network Marketing.
Încă de la primul eveniment SuccesDay de la Brasov am început să-mi creez o imagine în mintea mea despre cum funcționează aceasta vibrație și energie și pe ce culmi (cele mai înalte!) îmi doresc să ajung.
Mi-am dorit sa am onoarea de a participa și la un eveniment Success Day de după granițe și asa am ajuns săptămâna trecuta la Bruxelles și pot sa zic ca…WOW !
Îmi este greu sa descriu ce minunat este să cunoști oameni noi, oameni evoluați, oameni care te inspiră și îți dau din tipsurile lor fără niciun pic de răutate sau invidie.
De la fiecare eveniment încerc sa ma întorc cu idei noi, despre cum sa-mi promovez produsele pe care le reprezint, despre ce este nou în domeniu dar cel mai mult ma mobilizează și îmi oferă acea siguranță de reușită faptul ca vad oameni care câștiga sume lunare de 6-7 cifre (euro, bineînțeles) și care au început la fel ca și mine.

 

 

  Network Marketing-ul este pentru oricine, deoarece toți suntem capabili sa ne dezvoltam abilitățile, și scuzele sau plânsetele nu își au locul.
Este foarte ușor sa renunți și să dai vina fie pe frica, fie ca nu ești îndeajuns de bun. Acestea sunt doar niște limitări care nu exista decât în mintea celor care nu au încredere suficienta în propriile puteri. Si credeți-mă ca vorbesc din proprie experienta…
Singurul regret ce îl am acum este ca nu am descoperit mai demult acest domeniu al Network Marketingului, acest domeniu ce permite fiecăruia sa aibă un stil unic de promovare, acest domeniu ce te face sa ții pasul cu partea de dezvoltare personală și te
formează ca și un lider.
Asa cum ne spune și Robbie Williams în melodia de mai jos….
I LOVE MY LIFE !
Cu mult respect si simpatie,
Calliope
„Make it happen today and forever”
51132754_2248645528708310_4371909457559420928_n

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s