Blog

Raluca, your new version has been successfully updated !

2019 welcome, you have been awesome till now !
51229461_2265403217072685_5134642473338929152_n
Pot spune ca am început noul an în forță, având o dorință arzătoare sa scot la iveala cea mai bună versiune a mea de până acum.
Atât de mult îmi doream acum un an ca viața mea să se schimbe încât visele pe care le aveam în trecut încep sa prindă contur cu începutul noului an.
Iubesc sa călătoresc, atât în compania familiei, prietenilor dar și singură.
Când călătoresc în compania altor persoane de obicei mă pierd în detalii și discuții și nu-i de mirare că uităm să ne prezentăm la poarta de îmbarcare (dar parca îmi și place sa-mi aud numele rostit prin difuzoarele aeroportului ) dar parca toate aceste mici pățanii au și ele rolul lor în a face călătoria mai plăcută și mai palpitanta.
Si cum eu ador sa călătoresc, acest business mi se potrivește perfect deoarece îmi oferă posibilitatea aceasta. In domeniul Network Marketing-ului poți lucra de oriunde și poți pleca oriunde și când doresti fără a trebui sa dai socoteala șefului și fără sa iți afectezi businessul.
Prezenta la evenimente este foarte importanta deoarece te poți conecta cu energia oamenilor care au reușit în acest domeniu și poți împărtășii idei și viziuni cu adevărații profesioniști în materie de Network Marketing.
Încă de la primul eveniment SuccesDay de la Brasov am început să-mi creez o imagine în mintea mea despre cum funcționează aceasta vibrație și energie și pe ce culmi (cele mai înalte!) îmi doresc să ajung.
Mi-am dorit sa am onoarea de a participa și la un eveniment Success Day de după granițe și asa am ajuns săptămâna trecuta la Bruxelles și pot sa zic ca…WOW !
Îmi este greu sa descriu ce minunat este să cunoști oameni noi, oameni evoluați, oameni care te inspiră și îți dau din tipsurile lor fără niciun pic de răutate sau invidie.
De la fiecare eveniment încerc sa ma întorc cu idei noi, despre cum sa-mi promovez produsele pe care le reprezint, despre ce este nou în domeniu dar cel mai mult ma mobilizează și îmi oferă acea siguranță de reușită faptul ca vad oameni care câștiga sume lunare de 6-7 cifre (euro, bineînțeles) și care au început la fel ca și mine.

 

 

  Network Marketing-ul este pentru oricine, deoarece toți suntem capabili sa ne dezvoltam abilitățile, și scuzele sau plânsetele nu își au locul.
Este foarte ușor sa renunți și să dai vina fie pe frica, fie ca nu ești îndeajuns de bun. Acestea sunt doar niște limitări care nu exista decât în mintea celor care nu au încredere suficienta în propriile puteri. Si credeți-mă ca vorbesc din proprie experienta…
Singurul regret ce îl am acum este ca nu am descoperit mai demult acest domeniu al Network Marketingului, acest domeniu ce permite fiecăruia sa aibă un stil unic de promovare, acest domeniu ce te face sa ții pasul cu partea de dezvoltare personală și te
formează ca și un lider.
Asa cum ne spune și Robbie Williams în melodia de mai jos….
I LOVE MY LIFE !
Cu mult respect si simpatie,
Calliope
„Make it happen today and forever”
51132754_2248645528708310_4371909457559420928_n

 

Profesia de Network marketing – nu e perfecta dar e mai buna!

După cum am mai scris și in alt articol,la vârsta de 7 ani mama m-a dat la gimnastică ritmică pentru a avea o ocupație și de-a nu pierde vremea pe strada. Mereu i-a fost teama sa nu intru in anturaje care ma pot influența negativ.

Când am avut perioada de momentumum in cariera mea de gimnastă am realizat ca îmi place foarte mult acel sentiment in care mi se striga numele, când îmi executam coregrafiile,dar și pe podium. Bineînțeles ca după ce mi-am încheiat cariera de gimnasta ceva s-a stins și sincer nu vedeam ce altceva mai pot face.

Încă de acum 3 ani mi-am proiectat in mintea mea ca trebuie sa existe ceva ca sa îmi permită sa îmi petrec timpul cu copiii mei,sa nu am un program fix,sa fie și on-line,sa pot călători,sa îmi iau și business-ul cu mine oriunde merg și nu in ultimul rând sa câștig și bani.

Hocus Pocus…. și visul mi-a devenit realitate!!!

Atunci când îți doresti ceva cu adevărat și nu sti încotro sa o iei gândurile pe care le-ai proiectat și reproiectat încep sa îți arate calea spre drumul dorit. Și așa am început sa îmi dezvolt o afacere in network marketing .

La început am fost sceptica de ideea de bișnițăreală ca ești doar un reprezentat obosit care încearcă să convingă persoanele din jur cu niște produse iar cei din jur sa o ia la fuga când mă văd.

Da,am fost și eu amatoare,am fost și eu pusă in situații neplacute dar cel mai important e ca am trecut peste și am continuat. Nu m-am oprit din ceea ce știam ca îmi va schimba viața atât mie cât și copiilor mei.

Ulterior am învațat de la cei mai buni in domeniu ca trebuie sa imbratisez temporar stima socială din partea oamenilor ignoranți.

Persoanele care încă trăiesc și funcționează in vechiul sistem te vor subaprecia. Nu vor înțelege. Vor crede ca ești nebun pentru ca te-ai implicat in netwok marketing. Ba mai mult cred ca ai intrat in vreo secta. Tu vezi viitorul înainte de a deveni evident pentru toți ceilalți. Tu ești cel deștept. Tu ești persoana care acționează pentru a trai o viața mai buna. Tu ai cunoscut acei oameni model care au câstiguri de la 5 la 6 cifre in sus pe luna și te-au convins ca aceasta industrie funcționează și ca e VIITORUL. Și ce trebuie sa faci,e sa te urci in trenul oportunității dacă cineva îți propune acest model de business. Chiar dacă nu sti cum sa procedezi vei învața,nu rata aceasta șansa pentru ca poate anul viitor îți vei fi dorit sa fi început încă de acum. Permiteți tie sa te lași învățat.

Teama de recrutare și abordare cu toții am avut-o sau o mai avem,însă ma gândeam și la acele persoane care lucrează in domeniul vânzărilor și au un target de atins,un program fix, și o presiune din partea șefilor sa își indeplineasca target-ul pana la sfârșitul lunii pentru a fi plătiți . Ma gândesc ca aici in Network marketing nu am aceasta presiune doar dacă eu imi impun un câștig cât mai mare fața de luna trecută. Aici nu am limita financiară,depinde de mine cât mă implic in business-ul meu. Și credeți-mă,compania ma plateste pentru fiecare acțiune in parte nu pe numărul de ore ca la un job obișnuit!

Înainte sa încep m-am documentat despre compania cu care urma sa colaborez,am văzut ca are 4 deceni pe piața,a trecut prin diferite crize financiare,se extinde la nivel global in 160 de tari un aspect foarte important,și a supraviețuit. Are o gama larga de produse 100% naturale pe care mi-e ușor sa le promovez și sa le distribui oamenilor pentru ca sunt cu efecte imediate, îmi pune la dispoziție un plan de marketing care se potrivește tuturor,fie ca ești femeie sau bărbat,fie ca ești tânăr sau mai in vârsta. Doar trebuie sa îți dezvolți abilitățile necesare pentru a creste o afacere mare și de succes și sunt extrem de învățabile de la cei mai buni oameni in industrie. Doar trebuie sa îți acorzi timp pentru a învața. Primești tips-uri gratuite unde într-un business clasic plătești bani sa le înveți.

Network marketingul ajuta oamenii sa se dezvolte personal, profesional și financiar. Nu ai șef, nici angajați doar o echipa minunata dispusa sa te învețe pentru a creste și la fel și tu la rândul tău sa înveți sa fi un lider pentru echipa ta.Aici îți poți dezvolta propriul business in diferite moduri. Fie te promovezi on-line, fie ești un influencer pentru cunoscuții tăi și ei la rândul lor vor decide sa te urmeze, deoarece mediul este unul de creștere,de socializare și apreciere din partea echipei.

Asa ca…eu am decis sa îmi trăiesc viața la un nivel înalt sa fiu înconjurată de oameni smart de la care pot învața cum sa fiu mai bună in domeniu,și bineînțeles sa adopt un stil de viața sănătos.

Astea au fost aspectele care m-au cucerit și mi-a dat din nou speranța de-a visa fără limite că pot ajunge acolo unde mi-am propus! 😊

Come with me in this amazing journey !

Evoluam și zâmbim, noiembrie 2017 vs noiembrie 2018 !

My lovely ladies,

Dacă acum un an veneam la Succes Day-ul de la Forever și luam în derâdere tot evenimentul neavând pe atunci gândirea pregătită pentru asa ceva, ei bine acum am venit cu o alta mentalitate, cu o alta viziune.

 

In urma cu un an, viața mea era într-o râpa și în capul meu grijile de natura profesionala nu îmi dădeau pace dând naștere la o grămada de întrebări.

Voiam neapărat sa știu ce anume pot face ca sa pot avea viziunea aceea de antreprenor ce mi-o doream foarte mult ca sa-mi pot creste activitatea în gimnastica fiind deschisa însă și la orice alta oportunitatea din alte domenii. Dar nu știam ce și cum, nu știam ce era de făcut, nu știam cu ce sa încep și mai ales, nu aveam curajul sa o fac de una singura. Sunt foarte fericita ca anul acesta am realizat într-adevăr cât de norocoasa sunt și ce oameni minunați mi-a scos viața în cale, oamenii aceia care toată lumea ar vrea să-i întâlnească. Sa știți, dragile mele, ca atunci când te setezi mental, acele persoane vor apărea în viata voastră, la locul potrivit și în momentul potrivit.

Îmi place foarte mult energia de acolo, o energie molipsitoare culminând cu ascultarea poveștilor acelor oameni, povesti de viata dure de altfel dar cu happy end, realizand și am convingerea ca acest business îl pot face toate categoriile de oameni, punând baza doar pe voința pe care o are fiecare pentru a creste profesional. Chiar dacă n-ai făcut și nu ai avut niciodată un business sau ai avut și ai eșuat, vreau sa știi ca aici lucram împreună, în echipa, și primești tot suportul de care ai nevoie pentru a creste. Recunosc, niciodată nu am fost o fana a lucrului drept urmare ca am lucrat doar o singura data în viata mea, și aia timp de o luna, mai exact anul trecut în noiembrie, dandu-mi demisia nereușind sa ma adaptez în acel colectiv fiind o persoana lipsita de încredere și copleșită de frici. In acest business eu îmi pot alege oamenii cu care vreau sa lucrez ceea ce este minunat dar chiar mai minunat este faptul ca de cele mai multe ori nici nu simt ca lucrez, ci mai degrabă ca învăț.

Am un business cu niște produse de o calitate superioara ce ni le oferă Forever pe care majoritatea dintre voi le cunoașteți și credeți-mă ca dacă un produs este foarte bun efortul pentru a-l vinde este unul scăzut deoarece ele se cam vând singure.

Prioritatea mea este sa ii fac pe oameni sa înțeleagă cat de important este sa ne educam pe noi înșine în primul rand dar și pe oamenii cu care vrem sa lucram ca folosirea de produse de calitate este un lucru ce se învață iar investiția financiara este una minima. Defapt, investești în tine consumând produsele ca sa le poți povestii oamenilor din experienta proprie beneficiile lor.

Așa ca eu am ales sa fac parte din categoria femeilor care au decis ca locul lor nu e doar la “cratiță” sau la pus de murături și zacusca, chiar dacă știu sa le fac și le fac chiar bune. 🙂 Timp de 10 ani cam asta am făcut, însă nu este timp și pentru a fi gospodina perfecta și a excela pe plan profesional. Nu e loc pentru amândouă trebuie sa ști sa îți prioritizezi opțiunile, ca atunci când ajungi sa fi mai mult gospodina vei pierde foarte multe conexiuni legate de dezvoltarea ta personală dar și în relaționarea cu oamenii. Luând decizia ca viata profesionala sa devina prioritatea ta vei excela și vei avea parte de acele resurse necesare sa poți delega pe altcineva sa facă toate acele lucruri pentru tine având satisfacția ca și tu faci o fapta buna, dând cuiva de lucru.

P.S. Ce ai zice sa fii și tu prezenta la următorul eveniment Success Day peste 3 luni, în luna lui februarie ? 🙂 Eu una abia aștept !

Kisses,

Calliope

„Make it happen today and forever”

a53708d9-5e67-4a7b-8c39-41df8ef0638e

DFR, cheia succesului. Disciplina (D), focalizare (F), rabdare (R)

Mornin’ my goddesses,

Întrebare: Atunci când în viata noastră se produce o schimbare majora sunt reflexele (reacțiile) importante ?

Răspuns: Da și iarăși da ! Pentru a menține un echilibru într-o lume atât de agitata sunt importante reflexele și pentru a face fata schimbărilor trebuie sa răspundem cu strategii bune și agile.
Inevitabil rezultatele vor lăsa de dorit dacă nu ne schimbam și evitam sa încercăm lucruri noi. Când am realizat că viața mea s-a schimbat 180 de grade, ca să reușesc sa ma adaptez a trebuit să-mi restructurez toate obiceiurile.

Cele trei caracteristici care m-au ajutat sa ma adaptez rapid la schimbare au fost DISCIPLINA, FOCALIZAREA și RĂBDAREA .

Pentru a reuși și a avea succes pe termen lung oricât de norocos ai fi, fără disciplina șansele de reușită sunt minime. În copilărie mi-a fost setată mental disciplina pentru a face performanta cu 3-4 ore de scoală și 6-8 ore de antrenamente pe zi și probabil acesta a fost și motivul pentru care mi-a fost destul de greu să mă reconectez ca adult cu acele momente din copilărie, deoarece multe obiceiuri mai puțin sănătoase și-au făcut loc în viața mea pe care a trebuit sa le elimin.

Robin Sharma în bestseller-ul “Atinge măiestria în Leadership“ ne scrie despre cum confortul nostru este de multe ori imaginar. Julian, personajul din rolul principal al cărții spunea ca dacă pui o broasca în apa fiarta ea va avea reflexul de a sari din oala, însă dacă o lăsam în apa la temperatura camerei sa se relaxeze și mai apoi creștem temperatura oalei gradat pana când apa devine din ce în ce mai fierbinte, chiar dacă ea pare ca se simte bine,când te aștepți mai puțin ea moare prin supraîncălzire.

Cam în situația asta eram și eu înainte, așteptam momentele de criza ca sa am reflexe, însă mi-am dat seama ca trebuie sa ma disciplinez pentru a reuși.

După DISCIPLINA vine FOCALIZAREA, caracteristica care m-a ajutat sa ma concentrez exact pe lucrurile importante și cele care contează cu adevărat. Confucius a subliniat aceasta idee spunând ”cine aleargă după doi iepuri deodată nu prinde niciunul”, nimic mai adevărat, asa ca îmi pregătesc programul săptămânal și zilnic menționând exact lucrurile importante ce trebuie făcute și sa ma focusez pe acelea.
Apoi după FOCALIZARE urmează RĂBDAREA, intradevar sentimentul cel mai greu încercat, deoarece toți ne dorim ca totul (succesul) sa se întâmple peste noapte și asta face ca așteptarea sa fie tot mai grea. Succesul va veni repetând zilnic, nu dacă facem doar din când în când câte ceva.

Definirea telului este cruciala. Exemplu femeilor care își doresc sa slăbească este important ca scopul lor sa fie bine definit și motivația lor sa fie ca la terminarea perioadei sa arate bine într-o anumită rochie sau ținuta. La fel și dacă îți doresti sa strângi bani, scopul strângerii trebuie bine definit, de exemplu acela de ați cumpăra o casa, o mașină, o vacanta etc.

Majoritatea oamenilor renunța la disciplina din comoditate, datorită altor activități precum social media. Prima mea provocare a fost limitarea timpului acordat Facebook-ului și Instagram-ului. Dat fiind ca folosesc social media ca și un tool de lucru, am încercat ca fiecare utilizare a sa sa aibă o relevanta cu jobul. Așa ca fac tot posibilul sa fac activitățile prioritare mai întâi, astfel încât sa am timp pentru familie, pentru mine și ritualurile mele zilnice, pentru dezvoltarea mea personală și nu în ultimul rand pentru prieteni.

images

Începutul este mai dificil și e important sa avem răbdare cu noi înșine în timpul acestei tranziții.

Dragile mele, astea fiind zise, haideți sa trăim un prezent frumos și de succes în timp ce construim un viitor care ne va permite sa strălucim!

Închei pe aceeași nota cu Robin Sharma, cu un citat foarte înțelept din același bestseller  “Atinge măiestria în Leadership“ care pe mine m-a convins ca viața trebuie exploatata, nu sa o trăim într-un confort închipuit, vorba unei prietene foarte dragi mie.

“Atunci când te-ai născut, lumea râdea în timp ce tu plângeai. Menirea ta este sa îți trăiești viața astfel încât atunci când vei muri, lumea sa plângă în timp ce tu vei râde. Doar atunci vei putea spune ca ai contribuit cu ceva,așa cum trebuia s-o faci.”

O toamna excelenta,

Calliope

„Make it happen today and forever”

INFINITE, pentru un ten INFINIT de frumos !

Dragile mele,

Astazi doresc sa va scriu despre îngrijirea tenului, un lucru foarte important pentru orice femeie, indiferent de varsta.

După luni bune de tratament contra acneei cauzate de stafilococul auriu, sunt foarte fericită că in sfarsit pot folosi creme și tratamente faciale pentru un ten fără acnee, God how much I missed this !

In urma cu trei săptămâni am început să folosesc kit-ul anti-ageing INFINITE din gama FOREVER si m-am gandit sa impartasesc cu voi aceasta experienta de care sunt super multumita, vazand si simtind in acelasi timp diferentele de cum imi arata si imi arata tenul in acest moment.

43828155_1058557154323624_3616578508676923392_n

Cred foarte mult că demachierea corecta a tenului este esențială pentru a avea o piele catifelata și fermă.

De când am descoperit peria de curatare de la Foreo, nu există seară sa nu o folosesc sau sa-mi fac peeling fără ea, îi sunt fidelă pentru că îmi curăță fața de toate rezidurile și îmi pregătește tenul de rutina zilnică.

Kit-ul magic INFINITE este format din urmatoarele patru produse revoluționare (in ordinea utilizarii lor) ce au la bază gelul de Aloe vera ajutând la hidratarea corecta din interior spre exterior a țesutului pielii:

  • Demachiantul HYDRATING CLEANSER are la baza o textură cremoasă fiind bogat în ingrediente naturale cu efecte puternice lasand mai apoi tenul hidratat,catifelat și curat .
  • Serul FIRMING SERUM este imbogatit cu acid hialuronic, aminoacizi dar si extract de drojdie ce ajuta la calmarea si uniformizarea culorii pielii si se aplica cate doua picaturi dupa uscarea tenului.
  • Crema regeneratoare RESTORING CREME desi contine multi agenti de hidratare si având peste 15 ingrediente, se absoarbe rapid si nu da senzatia de ten incarcat. Amestecul de uleiuri esențiale bogat in proprietăți anti îmbătrânire ajută la refacerea și întretinerea pielii uscate.
  • Suplimentele alimentare FIRMING COMPLEX ce conțin colagen marin esențial în reducerea ridurilor profunde ajuta la hidratarea pe interior.

43851712_2253437484940807_5580345317137580032_n

Cele 4 produse se pot achizitiona si separat.

HYDRATING CLEANSER https://foreverliving.ro/produse/ingrijirea-pielii/hydrating-cleanser?rid=400-000-346-435

FIRMING SERUM https://foreverliving.ro/produse/ingrijirea-pielii/firming-serum?rid=400-000-346-435

RESTORING CREMEhttps://foreverliving.ro/produse/ingrijirea-pielii/restoring-creme?rid=400-000-346-435

FIRMING COMPLEX https://foreverliving.ro/produse/suplimente-alimentare/firming-complex?rid=400-000-346-435

As dori sa mentionez ca eu dupa etapa demachierii cu HYDRATING CLEANSER si inainte de aplicarea serului FIRMING SERUM, mereu folosesc Spray-ul FIRST cel care are efecte foarte variate de folosință (voi reveni in viitor cu mai multe detalii despre acest spray deoarece ar trebui sa fie un „must” in orice casa). O alta mentiune ar fi ca nici un produs cosmetic FOREVER nu contine parfum.

Femei frumoase, INFINITE este kit-ul acela ce nu trebuie sa ne lipseasca din coltisorul nostru de ingrijire personala mai ales dupa varsta de 30 de ani 🙂

Cu drag,

Calliope

„Make it happen today and forever”

Dreptul de a avea drepturi…

Si asa a trecut și septembrie, o luna excelentă de altfel cu multă muncă dar cu rezultate pe măsura muncii depuse. Chiar dacă volumul de muncă este într-o continua creștere atunci când faci ceea ce-ți place nu simți că muncești o zi, însa în timp oboseala se acumulează și se face simțită. Timp pentru TV nu prea am dar ocazional încerc sa ma pun la curent cu noutățile din țara noastră și nu numai. Cel mai discutat subiect atât la televizor cat și pe social media este deja vestitul referendum despre asa zisa „familia tradițională”.

Este perfect normal și sănătos ca fiecare sa aibă o părere și un punct de vedere propriu, fie el pro sau contra. Dar oare chiar asta este problema adevărată a tarii noastre ?

In urma cu aproximativ 3 săptămâni a început școala care arata deplorabil și ca părinte, mi se pare cel puțin jalnic ca noi, părinții, sa fim nevoiți sa scoatem bani din buzunarul propriu pentru reparații de infrastructura a scolii.

Si totuși ce înseamnă familia tradițională ? E familie tradițională atunci când bărbații își schimba soțiile cu altele mai tinere sau pur și simplu le înșală ca vor diversificare ?

Ce rost mai are familia tradițională atunci când femeia muncește mai mult ca bărbatul sau chiar, în unele cazuri, sa întrețină ea singura familia ? La copiii care cresc trăind violenta domestica pe propria spinare sau la acei copii care au experienta unui tata alcoolic care de fiecare data când se afla sub influenta alcoolului face scandal, ne gândim ? Acei copii cresc mai bine decât un copil crescut de un cuplu format din doua persoane de același sex?

Am auzit zilele acestea și întrebarea: ” Ce o sa zică copiii dacă vad un cuplu gay ținându-se de mana?” Pe bune ? Apropo, voi cate cupluri gay ați vazut ținându-se de mana pe strada ? Ca eu deocamdată nu am vazut niciunul.

Orice om care muncește și își plătește taxele la stat ca orice cetățean are aceleași drepturi. Cine suntem noi să judecăm orientările sexuale a fiecărei persoane? Oare voi, cei care judecați asa aspru acest fenomen, cum ați reacționa dacă ați avea un copil cu această orientare sexuală ? Ce ați face? L-ați scoate în stradă sau l-ați lăsa la orfelinat?

Daca se adeverește ce se aude, faptul ca organizarea acestui referendum va ajunge la aproximativ 100 de milioane de lei (+/-), va puteți imagina cate scoli sau spitale se puteau renova sau chiar construi de banii ăștia ? Câți copii de pe la orfelinate (lăsați acolo de membrii familiilor tradiționale) ar fi putut fi ajutați ?

Aceste cupluri trebuie sa aibă dreptul sa adopte copii, pe acei copii lăsați prin orfelinate, nicidecum copii noștri/voștri asa cum eronat și propagandistic vedem pe tot felul de afișe în aceste zile. Nu cred ca exista posibilitatea ca acei copii sa aibă parte de o viata mai grea și mai trista lângă o familie, fie ea formata din doi bărbați decât au parte la orfelinate.

Eu zic sa avem mai multă îngăduință și încetăm să mai aruncăm cu pietre în acești oameni, mai bine să ne vedem de treaba noastră și de…dormitorul nostru.

Cea mai trista parte din toată povestea asta este ca statul a reușit ce și-a propus de la bun început; sa creeze din nimic un subiect ce se dezbate peste tot (TV, social media, pe strada etc) ca populația sa „uite” de ei ca sa își pot continua activitățile acelea ce au adus tara noastră (împreună cu Bulgaria) numărul unu la corupție.

Oare după ce acest referendum va fi istorie, ce subiect de discuție națională vor mai inventa ?

Oameni buni, și după 7 octombrie aceleași probleme uriașe va avea tara și societatea noastră, chiar dacă homosexualii vor avea sau nu dreptul la adopție, asa ca fapt divers.

equality When all people have the same rights

P.S. Octombrie, please be kind and productive as your younger sister, septembrie 🙂

Cu respect și drepturi egale pentru toată lumea,

Calliope

„Make it happen today and forever”

Limitări ? Ignora-le !

Duminica după-masă, întinsă pe canapea cu șosetele trase pana aproape de genunchi și cu pătura pana în gat, navigând pe internet și luandu-mi doza de Social Media, am dat peste un clip foarte interesant cu un păianjen ce era limitat în a se deplasa deoarece o persoana ii desena bariere prin niște simple linii de pix pe o coala A4 goala. ( https://www.youtube.com/watch?v=DcPHP24zxOw ). Practic, el putea sa treacă peste acele linii de pix fără nici o problema însă frica nu ii permitea sa realizeze acest lucru pana la un moment dat când și-a dat seama ca acele simple linii de pix nu ii pot face nici un rău.

Aceeași limitare și gândire am avut-o și eu în trecut însă la recomandarea unei cunoștințe am început sa citesc cartea ce avea sa-mi schimbe gândirea și percepția eronata pe care o aveam, “Călugărul care și-a vândut Ferrari-ul” de Robin S. Sharma .

calugarul care si-a vandut Ferrari-ul

Până sa ajung sa citesc aceasta carte, toate cărțile pe care le citeam nu prezentau niciun interes ba mai mult la majoritatea adormeam și chiar sforăiam încă de la pagina 3.

Citind aceasta capodopera motivațională, am simțit că viața mea trebuie să se schimbe în cel mai scurt timp posibil, că trebuie să-mi înlocuiesc rutina zilnică cu alte obiceiuri mai sănătoase și nu în ultimul rand să realizez că fără disciplină nu voi putea ajunge acolo unde mi-am propus, oricât noroc as avea. Genul acela de disciplină cu care am crescut făcând sport de performanta dar de care am cam dat-o uitată în ultimii ani.

La scurt timp după, de la o persoana foarte draga mie, un mentor al copilăriei mele, am primit o alta carte care o recomand pentru rezultatele ei fantastice, “Puterea extraordinara a subconștientului tău” de Joseph Murphy.

dd162e1294d14c5d9c296672e3ca30bb-7900014-400_400

“Călugărul care și-a vândut Ferrari-ul” m-a făcut să înțeleg că degeaba ai o asa zisa poziție socială (chiar, ce înseamnă cu adevărat…poziție sociala?!), putere financiara etc dacă nu știi să fii fericit și să oferi fericire celor de lângă tine, că degeaba îți oferi ție un confort material pentru care muncești multe ore pe zi, dacă acel confort e doar unul închipuit și în sinea noastră suntem goi de sentimente.
Definiția fericirii pentru mine e atunci când faci din lucrurile mărunte gânduri mari, genul de fericire ce am simțit-o eu weekend-ul trecut când împreună cu familia mea am scos bicicletele de la naftalina și am făcut o plimbare. Am fost copleșită de un sentiment puternic de fericire, de împlinire chiar dacă pare o chestie simpla și banala, însă pentru mine a fost o experienta super, comparabila cu un city-break.

Uneori, gândirea noastră este atât de limitată încât singuri ne cream acele bariere imaginare ce ne fac sa batem pasul pe loc, bariere care doar noi le putem îndepărta. Eu pentru o perioada îndelungată am crezut ca le știu pe toate când defapt nu știam mai nimic, naivitatea ma caracteriza și pentru asta a trebuit să trec printr-o grămadă de experiențe mai puțin plăcute. A trebuit sa pierd prieteni din copilărie cu care credeam ca voi pășii pe același drum până la sfârșitul vieții însă după ce mi-am schimbat gândirea, viața însăși m-a compensat cu alte persoane pe care ii pot numi cu adevărat prieteni (totul pana la proba contrarie, right ?).
Entuziasmul își face apariția atunci când reușim sa ne depășim limitele și este acel sentiment care ne provoacă emoțiile acelea puternice care prin vorbele și faptele noastre pozitive ne provoacă sa acționăm ca atare.
Este foarte importantă și credința în Dumnezeu, eu o consider absolut necesară pentru a reuși și a ajunge acolo unde ne-am propus.

Stau și ma întreb oare ce ar fi făcut oamenii de știință dacă se blocau la limitările astea, cum ar fi reușit ei să conceapă telescopul acel aparat atât de folositor care îi ajută să privească obiectele ce sunt la milioane de ani lumină față de pământ.
Cred că omul prin gândirea sa a dovedit de-a lungul timpului că nu are limite atunci când își dorește cu adevărat să iasă din zona de confort și mai degrabă întâmpină obstacole de moment care pot fi depășite doar prin voință.
Așadar procedeul este simplu: multe gânduri pozitive, un plan bine structurat,un scop până ce subconștientul îl preia și intra în acțiune cu acea forța suprema pentru a duce la îndeplinirea lor.

Așadar, haide să lăsăm gândurile negative la o parte pentru că aceste gânduri nu pot decât sa nască doar idei negative.

Asa cum a spus și Napoleon Hill: „Gândurile sunt singurul lucru care îl controlezi în totalitate nu renunța la acest lucru prea ușor prin niște argumente fără rost”

Știu, îmi puteți spune ca în teorie totul suna frumos și roz realitatea este alta și nu va voi contrazice, dar oare ce avem a pierde dacă încercăm ? Eu as zice ca nimic, însa avem multe de câștigat dacă reușim sa ajungem în acel punct, chiar dacă nu în totalitate.

Stay positive,

Calliope

„Make it happen today and forever”